Pisztácia: a fejedelmi íz

Pisztácia: a fejedelmi íz - activefibershake

Sába királynőjének kedvenc íze is elérhetővé vált a FiberShake ízválasztékában.

Az ókori királynő annyira kedvelte a pisztácia ízét, hogy alattvalói a birodalma területén termő összes pisztáciát kötelesek voltak beszolgáltatni. Mi több, a rendelkezés értelmében csak az uralkodói udvar tagjai fogyaszthatták a pisztáciát. Mi ez, ha nem pisztácia-irigység?

A pisztácia számos kultúrában szimbolizálja a boldogságot. Ahogy nálunk a lencse elmaradhatatlan részét képezi az újévi ebédnek, úgy a kínai holdújév során is fontos, a boldogságot hozó szimbolikus táplálék a pisztácia. Közel-keleti hiedelmekben a pisztácia a boldog párkapcsolat előhírnöke. Sok fiatal pár várja pisztácia fa alatt üldögélve a jelet, a fa reccsenését, ami az előttük álló közös évek boldogságát vetíti előre.

A pisztácia egy mutatós koronájú fa, amin leginkább egy mini – mangóhoz hasonlatos csonthéjas gyümölcs terem. De nem a gyümölcsét ismerjük és szeretjük, hanem a benne lévő magot. A gyümölcs termesztői előbb megszabadulnak a gyümölcs húsától, majd vízzel történő tisztítási eljárásokat követően a kemény héjjal vagy anélkül csomagolják be a vevőknek a mennyei magokat.


Népszerűségét íze mellett csodás tápértékének köszönheti. A pisztácia egy adagjában (ami nagyjából 30 gramm) összesen 6 gramm fehérje és 3 gramm rost található. Lehet, hogy másod unokatestvérek az activé FiberShake-kel? Erre még nem születtek kutatások, de a rokonságot mi az activénél nagyon is látjuk.🥰 Isteni finom íz, és egy kicsiny adagban kiadós mennyiségű rost és fehérje bújik meg. Ugye tudod, hogy az activé FiberShake egy adagjában 20 gramm fehérjét és 10 gramm rostot találsz?

Most elhoztuk Neked a pisztácia ízű, remek tápértékkel bíró új termékünket.

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás