RÓLUNK

A sztorink

Szia! Vadász Fanni és Bálint vagyunk, az activé márka alapítói.

🗓 Kezdjük a legelején! Mindketten multinacionális cégeknél dolgoztunk a 20-as éveink közepén, ekkoriban csak a munkára volt időnk. Állandó problémát okozott az étkezés minősége, mindegy, hogy reggeliről, ebédről, vagy egy nasiról volt szó. Meeting meeting után, rohanás, stressz jellemezte a mindennapjainkat.

Talán ismerős?! A menü általában junk food volt, jobb esetben fast food. Az eredmény?! Emésztési problémák, bőr problémák, fáradtság, újra és újra visszatérő betegségek.

💡 Szóval változtatni akartunk, ezért keresgélni kezdtünk olyan termékek után, amik bárhol és bármikor fogyaszthatók, könnyedén és gyorsan elkészíthetők, csak természetes összetevőket tartalmaznak, egészségesek és főképp finomak.

Nem találtunk… Gondolom, nem leptünk meg, hiszen akkor most nem olvasnál rólunk .🙄

👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳 2016 végén rádöbbentünk, hogy magunknak kell megcsinálni. Ezután majd két év termékfejlesztés következett, mindez még munka mellett, „külső segítség” bevonása nélkül történt.

Nagyon nehéz volt, sok akadályt kellett leküzdenünk, de 2018 októberében megszületett a csokis FiberShake.

Olyan lett, amilyennek megálmodtuk, nem kötöttünk kompromisszumot.

A fáradozásaink és kitartásunk pedig 2021-ben meghozták az áttörést, Londonban a World Food Innovation Awards élelmiszerinnovációs versenyen megnyertük a világ legjobb egészséges italának járó díjat. 2022-ben Brüsszelben újabb nemzetközi elismerést kapott a márka az International Taste Institute Superior Taste Award elnyerésével. Különös büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az értékelés olyan szakmai testülettől érkezett, amiben 200 független, világszínvonalú séf és sommelier szakmai kiválóságát olyan közismert intézmények elismerése övezi mint a Le Guide Michelin and Gault & Millau Michelin.

A küldetésünk

A fejlesztés során figyelmünk a bélflórára és annak általános egészségre gyakorolt hatására terelődött. Beszéltünk orvosokkal és dietetikusokkal is, tanulmányokat és statisztikákat olvastunk a nyugati ember táplálkozási szokásairól. Megdöbbentünk, amikor szembesültünk vele, hogy mennyi ember küzd emésztési problémákkal, 2-es típusú cukorbetegséggel és egyéb táplálkozással erősen összefüggő civilizációs betegséggel. A nyugati ember étrendjére jellemző, hogy kiegyensúlyozatlan. Kevés értékes rostot, túl sok finomított szénhidrátot, cukrot, zsiradékot, tartósítószert és sót tartalmaz.

Az activénél célul tűztük ki, hogy olyan termékeket fejlesszünk, amelyek a bélflóra és emésztés egészségére helyezik a hangsúlyt. Tökéletes és teljesértékű alternatívát nyújtsanak egy gyors, de egészséges étkezéshez a nap bármely szakaszában. Legyenek finomak, bárhová magunkkal vihessük és bárhol gyorsan elkészíthessük őket. Csak bélflórabarát és 100%-ban természetes alapanyagokból készüljenek.

Az egészségünk a bélrendszerünkben kezdődik.

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás