Történetünk

Szia!

Vadász Fanni és Bálint vagyunk, az activé márka alapítói. Az activé FiberShake-ket azzal a céllal hoztuk létre 2018-ban, hogy segítségével a rostfogyasztási szokások közeledjenek a szakmai ajánlásokhoz.

20-as éveink közepén a rohanó mindennapokban állandó problémát okozott a minőségi étkezés megoldása. Olyan terméket kerestünk, ami rostban gazdag, könnyedén és gyorsan elkészíthető, csak természetes összetevőket tartalmaz, és legfőképpen finom.

Nem találtunk, ezért megalkottuk: hosszas termékfejlesztés után megszületett a FiberShake, ami 100%-ban természetes alapanyagokból és bélflórabarát összetevőkből készül. Egyetlen adagja biztosítja az ajánlott* napi rost szükségletünk harmadát.

 


A díjnyertes rostkombináció

A fáradozásaink és kitartásunk meghozták a szakmai elismeréseket. A FiberShake-ket mind minőségében, mind ízében is díjazták az évek során. 2021-ben Londonban a World Food Innovation Awards élelmiszerinnovációs versenyen megnyertük a világ legjobb egészséges italának járó díjat.

2022-ben és 2023-ban Brüsszelben újabb nemzetközi elismeréseket kapott a márka az International Taste Institute Superior Taste Award elnyerésével, melyet először a sós karamellás, majd a csokis íz érdemelt ki a rangos megmérettetésen. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az értékelés olyan szakmai testülettől érkezett, amiben 200 független, világszínvonalú séf és sommelier szakmai kiválóságát olyan közismert intézmények elismerése övezi mint a Le Guide Michelin and Gault & Millau Michelin.

A küldetésünk

 

Az egészségünk a bélrendszerünkben kezdődik. A nyugati ember étrendje jellemzően rostszegény, túl sok finomított szénhidrátot, cukrot, zsiradékot, tartósítószert és sót tartalmaz. Kutatásaink során orvosokkal és dietetikusokkal beszélgettünk, tanulmányokat olvastunk a nyugati ember táplálkozási szokásairól.

Megdöbbentünk, amikor szembesültünk vele, hogy mennyi ember küzd emésztési problémákkal, 2-es típusú cukorbetegséggel és egyéb táplálkozással erősen összefüggő civilizációs betegséggel.

Az activénél célul tűztük ki, hogy olyan termékeket fejlesszünk, amelyek a bélflóra és emésztés támogatására helyezik a hangsúlyt.

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás