3 összetevős diétás csokis FiberShake fagyi ribizlivel

3 összetevős diétás csokis FiberShake fagyi ribizlivel - activefibershake

Nyáron úgy vagyunk a fagyival, mint Gombóc Artúr a csokival, jöhet bármilyen formában és mennyiségben. 😋 Szerencsére FiberShake segítségével már bármikor készíthetünk magunknak a klasszikusnál sokkal egészségesebb, mégsem kevésbé élvezetes verziót csupán 3 összetevőből.

Csokis FiberShake fagyi ribizlivel

A cseresznyés turmixhoz hasonlóan most is egy extra egészséges, szezonális gyümölccsel párosítottuk a FiberShake-et. A szép piros ribizli nem csak igazi vitaminbomba, de savanykás, karakteres íze remekül passzol a csoki lágy édességéhez.

Hozzávalók 4 db kisebb vagy 2 db nagyobb fagyihoz:

- 70 g ribizli

- 1 cs csokoládés FiberShake

- 100-120 ml víz/tej/növényi tej

Elkészítés:

1. A FiberShake-et shaker segítségével elkészítjük a vízzel, tejjel vagy növényi tejjel.

2. A ribizlit leszemezzük és egy villa segítségével összenyomkodjuk.

3. A fagylalt formákat ¾-ig megtöltjük az elkészített FiberShake-kel, majd rákanalazzuk az összetört ribizlit. Ha szeretnénk előtte még néhány egész szem ribizlit a FiberShake-be is beledobálhatunk.

4. Helyezzük a mélyhűtőbe, amíg kellően megfagy majd boldogan fogyasszuk el.😊

Csokis FiberShake fagyi ribizlivel

Miért jó választás a csokis-ribizlis FiberShake fagyi?

Ribizli: ez piros bogyós gyümölcs kitűnő rost forrás. Savanykás ízét főleg annak köszönheti, hogy igen alacsony a gyümölcscukor tartalma, így igazán alakbarát választás, diétába is könnyen beilleszthető.  Kiemelkedő C-vitamin tartalma mellett B1-, B2, B6- és E vitaminban, valamint ásványi anyagokban és nyomelemekben is bővelkedik. Gyulladáscsökkentő hatását a benne található rengeteg antioxidánsnak köszönheti, mely nagyban hozzájárul a rákos megbetegedések megelőzéséhez. Bőrszépítő és béltisztító hatása miatt is rendkívül kedvelt gyümölcs.

FiberShake: A FiberShake-ben található útifűmaghéj magas rosttartalmából eredően segít stabilan tartami a vércukorszintet, javítja az emésztést, ráadásul hosszabb távon biztosít kellemes teltségérzetet. Protein tartalmának köszönhetően az így elkészült fagyi nem csak rostokban, de fehérjében is gazdaggá válik, amit ráadásul kizárólag természetes édesítőszerek tesznek édessé.

A FiberShake jótékony hatásairól ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben.

Ha van olyan kedvenc FiberShake recepted, amit szívesen megosztanál velünk, akkor küldd el nekünk a hello@activefibershake.com címre. Szeretettel várjuk!💜



Még több cikk #chocolate FiberShake témában

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás