FiberShake kisokos -
újoncoknak és rutinos fogyasztóknak egyaránt

FiberShake kisokos - <br> újoncoknak és rutinos fogyasztóknak egyaránt - activefibershake
Ha az első FiberShake élményed előtt állsz még, akkor biztosan számos kérdés felmerült benned azzal kapcsolatban, hogy mire számíts, amikor először kóstolod majd. Ha pedig folyamatos fogyasztója vagy, akkor sem biztos, hogy tudod: a jó emésztésed, esetleg fogyásod mellett még akár az egészségesen csillogó hajad is a FiberShake-nek köszönheted.

1. 👩🍳HOGYAN KÉSZÍTSD EL?
    1. 1. Mérj ki a FiberShakeredbe 2 dl vizet, tejet vagy növényi tejet, majd öntsd rá a tasak tartalmát. 

    1. 2. Tedd rá a tetejét és határozott mozdulatokkal rázd 10 másodpercig úgy, hogy a folyadék a shaker tetejéhez csapódjon és így csomómentes végeredményt kapj.

    1. 3. Ezután már ihatod is.

  1. 4. Ha inkább pudingként kanalaznád, akkor várj 4 percet, amíg a jótékony rostok finom, krémes desszertté sűrűsödnek össze. 


2. 😋HOGYAN FOGYASZD?

    1. 1. A reggeli rohanásban: önmagában, néhány másodperc alatt elkészülő reggeliként.

  1. 2. A ráérősebb pillanatokban - megtuningolva

    a) Csoki-kókusz mámor: A csokis FiberShake-et készítsd kókusztejjel, fogyasztás előtt pedig szórj rá egy kis kókuszchips-et.

  2. Csokis FiberShake kókuszchips-szel b) Zabkása: Keverj össze 1 tasak vaníliás FiberShake-et, 50 g zabpelyhet és 2 dl tejet, majd kevergetve melegítsd addig, amíg fel nem forr. Ízesítsd fahéjjal, gyümölcsökkel vagy magvakkal.

    Vaníliás FiberShake zabkása
  3. +1) További elkészítési tippekért kövess minket Instagramon

Fontos! Fogyasztás után igyál meg egy pohár vizet, hogy a rostok még jobban megduzzadjanak, így tovább érzed majd magad jóllakottnak.

3. 👀MIT FOGSZ TAPASZTALNI MIUTÁN FOGYASZTOD A FIBERSHAKE-ET?

    1. 1. AZ ELSŐ 1-2 ALKALOMMAL

      Ha nem vagy hozzászokva a rendszeres rostbevitelhez, akkor 2-3 napig változást tapasztalhatsz az emésztésedet illetően.
      Az eddig éhező jótékony bélbaktériumaid elegendő táplálékhoz jutnak, ez gázképződéssel és egyéb eddig nem tapasztalt emésztési jelenségekkel járhat. Aggodalomra semmi ok, ez azt jelenti, hogy a bélflórád helyreállítása megkezdődött. Amint a bélflórádban élő jó baktériumok hozzászoknak a megfelelő mennyiségű rost fogyasztáshoz és elkezdenek újra egészséges egyensúlyba kerülni, ezek a tünetek gyorsan elmúlnak és nem marad más csak a jól működő komfrotos emésztés.  

  1. 2. HOSSZABB TÁVON
    A jótékony rostok vékony és vastagbél salaktalanító hatásának köszönhetően hosszú távon megszűnnek az esetleg korábban tapasztalt emésztési diszkomfort érzések, puffadásos panaszok. Helyreállhat a bélflórád egyensúlya.


4. 🍃MIT MIÉRT TETTÜNK A FIBERSHAKE-BE?

      1. 1. Útifűmaghéj: a) Magas rosttartalma révén lassú felszívódású szénhidrát, így emésztése során segít megőrizni a stabil vércukorszintet. b) A rostok salaktalanító hatása által megtisztított beleknek köszönhetően az elfogyasztott ételek tápanyaga is könnyebben hasznosul, tehát javítja az emésztést. c) Teltségérzetet biztosít, így fogyókúra esetén is hasznos társad lehet, ráadásul nyugtatja a nyálkahártyát és megköti a gyomorsavat.

      1. 2. Természetes eredetű édesítők: Az eritritnek és sztíviának köszönhetően olyan természetes eredetű édesítőszereket fogyasztasz, melyek mellékhatások és kellemetlen utóíz nélkül fogyaszthatóak és 0 kcal felszívódó szénhidrátot tartalmaznak.

      1. 3. Kovasav (szilicium dioxid): Fontos szerepet játszik a haj és a köröm növekedésében, erősségében és ragyogó bőrt eredményez. Mindezek mellett javítja a nyirokkeringést és jótékonyan hat a belekre.

      1. 4. Inulin: Az inulin egy prebiotikum, ami nélkülözhetetlen a jótékony baktériumok, azaz a probiotikumok életben maradásához, melyek a vékonybél sejtjeit táplálják.

    1. 5. Tejsavófehérje: A fehérje a 3 fő tápanyag egyike - a szénhidrát és a zsír mellett-, mely hozzájárul az izomtömeg és a normál csontozat fenntartásához. A tejsavófehérje magasan a legjobban hasznosuló fehérje, amellett, hogy tartalmazza az összes esszenciális – azaz az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen – aminosavat, fehérje építőkövet.

    Reméljük hasznosnak találtad ezt a kis összefoglalót. Ha bármilyen kérdésed merülne még fel, akkor írj nekünk emailben vagy Instagramon!🙂

    🤩Köszönjük ha megosztod majd velünk tapasztalataidat is, izgatottan várjuk!

    Kövess minket Instagramon!

    Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

     

    Kosár

    Bezárás