Fitt csokis-málnás nasi 5 perc alatt

Fitt csokis-málnás nasi 5 perc alatt - activefibershake

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor „most azonnal” kell valami nasi. Ilyenkor vagy nekiesünk kiskanállal a Nutellának vagy rááldozunk plusz néhány percet és akkor akár egy egészségesebb és alakbarátabb nassolnivalót is választhatunk. 😊 Ez a csokis-málnás FiberShake desszert csupán néhány perced veszi igénybe és garantáltan elűzi az édesség utáni vágyad.

Fitt csokis-málnás nasi 5 perc alatt

Van, amikor egyszerűen se időnk, se kedvünk a konyhában pepecselni, hogy elkészítsünk egy diétás sütit. Ismét hoztunk nektek egy „életmentő” alakbarát finomságot, amihez csupán 3 összetevő, egy turmixgép és 5 perc szükséges.

Hozzávalók 1 adaghoz:

- 100 g fagyasztott málna

- 1 cs csokoládés FiberShake

- 50 ml tej/ növényi tej

- granola - opcionális

- friss gyümölcs - opcionális

Elkészítés:

A fagyasztott málnát, a csokis FiberShake-et és a tejet/növényi tejet egy turmixgépbe helyezzük és simára turmixoljuk.  Az elkészült desszertet tálkába, pohárba vagy befőttes üvegbe kanalazzuk. Ha szeretnénk, akkor a tetejét megszórhatjuk granolával és friss gyümölcsökkel is.

Fitt csokis-málnás nasi 5 perc alatt

Miért jó választás ez a málnás-csokis FiberShake desszert?

Málna: egyik kedvenc bogyós gyümölcsünk, ami édes íze ellenére is alacsony gyümölcscukor tartalommal bírnak, ezáltal remekül beilleszthető a legtöbb diétába. Bővelkedik antioxidánsokban, amik hozzájárulnak a daganatos megbetegedések megelőzéséhez és lassítják az öregedést. Fogyasztása hozzájárul a vércukorszint normalizálásához is. Ráadásul remekül passzol a csokihoz.

FiberShake: A FiberShake-ben található útifűmaghéj magas rosttartalmából eredően segít stabilan tartami a vércukorszintet, javítja az emésztést, ráadásul hosszabb távon biztosít kellemes teltségérzetet. Protein tartalmának köszönhetően az így elkészült desszert nem csak rostokban, de fehérjében is gazdaggá válik, amit ráadásul kizárólag természetes édesítőszerek tesznek édessé.

A FiberShake jótékony hatásairól ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben.

Ha van olyan kedvenc FiberShake recepted, amit szívesen megosztanál velünk, akkor küldd el nekünk a hello@activefibershake.com címre. Szeretettel várjuk!💜



Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás