Padthai X activé ösztöndíj 2023

Padthai X activé ösztöndíj 2023 - activefibershake
2023 nyarán közös ösztöndíjat hirdetünk a Padthai wokbar csapatával, mert hisszük, hogy igazán jó dolgok születnek ott, ahol az álmok akarattal és elköteleződéssel párosulnak. Ösztöndíjunkra Magyarország területéről kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhet, hiszen mindenkiben ott lapul egy örök fiatal, aki a megfelelő támogatással képes lehet kitörni a komfortzónájából és megvalósítani régóta dédelgetett álmát, vagy éppen megtenni az első lépéseket egy izgalmas és kihívásokkal teli új úton.

Mit nyer a szerencsés kiválasztott? 


 A PADTHAI és az activé által közösen felajánlott 2.000.000.- Forint összértékű ösztöndíjat, melyet az általa bemutatott álom megvalósítására fordítunk, legyen ez egy továbbképzés, oktatási program vagy az álom megvalósításához kapcsolódó használati eszköz.  

 


Mi kell a jelentkezéshez? 


Az ösztöndíjunkra kizárólag Magyarországon élő természetes személy jelentkezhet. A jelentkezésnek tartalmaznia kell: 
 
- Egy bemutatkozót és motivációs levelet személyes adataiddal és fényképeddel (pdf formátumban), VALAMINT 
- Az álmod bemutatását egy maximum 10 slide terjedelmű prezentációban (pdf formátumban) 
- VAGY az álom bemutató prezentációja helyett jelentkezhetsz: 
Az álmodat bemutató videóval, melyet TikTok csatornádra feltöltve küldhetsz el nekünk a #padthaiosztondij #activeosztondij hashtagek használatával és a két csatorna megjelölésével (@padthaiwokbar, @activefibershake) 


Ki kapja meg az ösztöndíjat?

A 2023.08.31-ig beérkező érvényes ösztöndíj anyagokat a PADTHAI és az activé csapata összesíti és értékeli, ezt követően hozzuk meg az egyhangú döntést, amely kijelöli az ösztöndíj 2023-as nyertesét. Az Ösztöndíjat egyetlen természetes nyertes kaphatja meg, az ösztöndíj nem átruházható, a nyertes ösztöndíjáról pedig a megvalósítás során videót készítünk, melyet nyilvánosan publikálunk a márkák oldalain.


Hogyan tudsz jelentkezni? 


Az ösztöndíjunkra az  active.padthaiwokbar.com oldalon tudsz jelentkezni. A pályázatodat 2023.08.31-ig 23:00-ig adhatod le.

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás