Lezárult a PadThai x activé FiberShake ösztöndíj program

Lezárult a PadThai x activé FiberShake ösztöndíj program - activefibershake
2023 nyarán közös ösztöndíjat hirdettünk a PadThai wokbar csapatával, mert hisszük, hogy igazán jó dolgok születnek ott, ahol az álmok akarattal és elköteleződéssel párosulnak. Ösztöndíjunkra Magyarország területéről kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhetett, hiszen mindenkiben ott lapul egy örök fiatal, aki a megfelelő támogatással képes lehet kitörni a komfortzónájából és megvalósítani régóta dédelgetett álmát, vagy éppen megtenni az első lépéseket egy izgalmas és kihívásokkal teli új úton.

Az ösztöndíj pályázatunk lezárult, és hosszú tanakodás után, megszületett a nyertes.😊 Nagyon nehéz dolgunk volt, hiszen több száz, elképesztő pályázat érkezett be hozzánk, így a PadThai és az activé teljes csapata is teljes erőbedobással igyekezet feldolgozni a beérkezett pályázatokat.

A két millió forint összértékű ösztöndíjat egy igazán különleges álom megvalósítása kapta: Andics Bernadett, a Holdnővér Műhely alapítója maga is mozgáskorlátozott, aki sorstársainak tart lovas terápiás foglalkozásokat.💜



 
„Mivel magam is mozgássérült vagyok és elég régóta tanítok fogyatékkal élőket a lovas terápián keresztül, mindig is az volt az álmom, hogy egy saját műhelyt hozzak létre, a magam ura legyek, ne függjek senkitől, hanem tényleg azzal foglalkozzak, amit nagyon szeretek, és amivel segíthetek a sorstársaimnak" – mesélte Bernadett, aki falusi kis háza végében található telken tart terápiás foglalkozásokat.


– „Mindig is szerettem volna egy olyan környezetet teremteni, ahova szívesen jönnek az emberek, és ahol az állatok is jól érzik magukat, de egy terápiás központot, egy fejlesztő műhelyt felépíteni nagyon-nagyon sok pénz. Ezért is jelentkeztem a pályázatra szinte az esélytelenek nyugalmával, hátha az álmom megvalósításához segítség érkezik" – tette hozzá és azt is elárulta, mivel tőle távol állnak a modern kommunikációs eszközök és a technika, egy őszinte levelet írt pályázat gyanánt.


„Amikor megcsörrent a telefon és megtudtam, hogy én nyertem meg az ösztöndíjat, nem akartam elhinni, hogy sikerült. Annyi rossz dolog történt velem az utóbbi másfél évben, hogy nem is mertem arra gondolni, hogy ez sikerülhet. Sírtam, annyira boldog voltam" – vallotta be Bernadett. – „Egyrészt nagyon fontos lenne, hogy legyen egy öltöző vizes blokkal, meg egy kis közösségi térrel, amit szerintem konténerekből létre lehetne hozni. Jó lenne, hogy aki ide jön, az kényelmesen érezze magát a foglalkozások előtt és után. A másik, ami szintén fontos és ami nagyobb összegbe kerül, az pedig a lovaspálya rendbetétele. Ezekre fordítom majd az ösztöndíjat" – árulta el Bernadett, akinek története a pályázat megálmodói szerint sokak számára inspiráló lehet.
 


"A kiválasztás során a legnagyobb fejtörést az okozta, hogy csak egy jelentkezőt választhatunk." – nyilatkozta Vadász Fanni, az activé társtulajdonosa  – "Csapatként döntöttünk, fontos volt, hogy meggyőződjünk róla, hogy jó helyre megy a támogatás." - folytatta Fanni.


"Szeretném megköszönni mindazoknak, akik vették a fáradságot, és jelentkeztek az ösztöndíjra. Azt üzenném azoknak, akik most lecsúsztak az ösztöndíj programról, hogy jelentkezésükkel mindannyiunkat inspiráltak, erőt adtak." - tette hozzá Fanni, aki bízik benne, hogy a pályázatra jelentkezők nem adják fel az álmaikat, hanem küzdenek értük. 

 

 

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás