Kávés-sós mogyorós FiberShake cup csoki köntösben

Kávés-sós mogyorós FiberShake cup csoki köntösben - activefibershake

Végre igazán tombol a nyár, jöhetnek a hűsítő nasik. Mielőtt elrohannál a boltba egy fagyiért, mutatunk egy alakbarátabb, gyorsan összedobható kávés- sós mogyorós jéghideg finomságot, amihez csupán 4 összetevőre lesz szükséged. Meg persze egy pici türelemre, amíg a mélyhűtőben pihen. 

A peanut butter cup nagy sikere után itt a caramel frappés, sós mogyorós változat, ami kávé imádóknak egyenesen kötelező. A receptet és a képet Vajai Ildi osztotta meg velünk.😊

Hozzávalók 10 db-hoz:

- 1 tábla cukormentes étcsokoládé

- 1 cs caramel frappés FiberShake

- 2 dl mandulatej

- sós mogyoró ízlés szerint

Elkészítés:

1) A tábla csokoládét mikróban megolvasztjuk, majd vékonyan körbe kenünk vele 10 db szilikonos muffin formát. Rövid időre mélyhűtőbe tesszük.

2) A caramel frappés FiberShake-et 2 dl mandulatejjel és egy csipet só hozzáadásával elkészítjük, és hagyjuk állni, amíg megdermed a csoki.

3) A besűrűsödött FiberShake-et a megdermedt csoki kapszulákba kanalazzuk, a tetejét megszórjuk ízlés szerint kicsit összetört sós mogyoróval. Újra visszatesszük a mélyhűtőbe.

4) Ha megszilárdult, akkor a tetejét is megkenjük a maradék olvasztott csokival és mélyhűtőben hagyjuk pihenni, amíg megdermed.

Ha neked is van olyan kedvenc FiberShake recepted, amit szívesen megosztanál velünk, akkor küldd el nekünk a hello@activefibershake.com címre. Szeretettel várjuk!💜


Még több cikk #caramel frappé FiberShake témában

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás