Nyerj 2 Michelin-csillagos vacsorát!

Nyerj 2 Michelin-csillagos vacsorát! - activefibershake
Képzeld, igazi csillaghullás történt az activé háza táján.💫Nagyon nagy örömmel jelentjük be, hogy a csokis FiberShake ízét Brüsszelben Superior Taste Award nagydíjjal jutalmazták.🥳🏆
A díj miatt több, mint 200 séf és sommelier utazik Brüsszelbe, hogy egy vakteszt keretében értékelje a világ minden tájáról odaérkező termékeket. A zsűri tagjai összesen 86 db Michelin-csillaggal rendelkeznek.

 

Itt sikerült a csokis FiberShake-nek díjat elhoznia.🥹Szeretnénk, ha velünk ünnepelnétek, ezért összefogtunk a tatai Öreg-tó partján fekvő 2 Michelin-csillagos Platán Gourmet étteremmel.2 szerencsést vendégül látunk egy közel 200 000 Ft értékű vacsorára, hazánk egyetlen 2 Michelin-csillagos vidéki éttermébe.Ugye már ebből is látjátok, hogy mi a csillagokat is lehoznánk nektek az égről?😍

Ez egy 12 fogásos, úgynevezett Chef's table vacsora: a látványkonyhának köszönhetően interaktív, az ételek bizonyos részeinek elkészítése és tálalása egyenesen a megvilágított séfasztalokon történik.
Az önfeledt ünneplés a célunk, ezért a nyereményjáték nincs vásárláshoz kötve. Az activefibershake_hu instagram oldalunkon tudsz rajta részt venni. 
Irány az Instagram, a posztban minden fontos információt megtalálsz a játékról.

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás