Image

Indul a bélflóra iskola!

Becsöngettek az activé háza táján is, indul a bélflóra iskola! A tankönyvet és az uzsonnát bízd ránk, másra pedig nem is lesz szükséged!😋 A bélflóra iskolában megtanulhatsz mindent amit az egészséges bélflóráról tudni kell. Jöhet a véget nem érő tanulás?😎

Az activénél hiszünk benne, hogy hosszan tartó eredményt csak stabil alapokra lehet építeni. 

Amiben viszont nem hiszünk, azok a különböző villámdiéták, tisztítókúrák, programok és zsírégető tabletták, amiket újra és újra megvásárolsz, hiszen nem nyújtanak hosszan tartó megoldást.

Ha kizárólag kalóriamegvonásra építed az életmódváltásodat, csak a tünetet kezeled, a meghízást és emésztőrendszeri problémákat okozó okokat nem. Hiszünk benne, hogy a stabil, hosszan tartó egészséges életmód egyik legfontosabb alapja a jól működő emésztés. Amíg ezt nem teszed rendbe szembeszélben haladsz. 

Tedd rendbe az alapokat! 

Indítsd újra a fogyásodat, de ezúttal stabil alapokon! így lesz hosszú távú és eredményes. A megoldás szerencsére a tányérodon és a FiberShakeredben nyugszik.

Puffadás, ételintoleranciák, nehéz koncentráció, elhízás, falási rohamok, bőrproblémák. Ha ezek közül bármelyiket is tapasztalod magadon, könnyen lehet, hogy a felborult bélflórád és az ezért nem megfelelően működő emésztésed áll mögötte. 

Mi is az a bélflóra iskola?

Az activé bélflóra iskolához ajándékba adjuk a tankönyvet, de vigyázz, mert házi feladat is van benne! 🤓 A FiberShake pedig segít majd elérni a céljaid, de hogy még könnyebbé tegyük neked az iskola kijárását most 40% kedvezménnyel tudod megvásárolni a FiberShaker 2.0-t!

A tanév 21 napból áll, hiszen 21 nap alatt a bélflóránkban található jótékony baktérium törzsek felerősödhetnek, elkezd helyreállni az egészséges egyensúly így csökkennek az emésztési panaszok, megszűnik a puffadás és székrekedés, illetve enyhülnek a cukros, zsíros, szénhidrát dús ételek utáni sóvárgások és falási rohamok, így a fogyás is beindulhat.

Ehhez pedig összeállítottunk egy különleges iskolakezdő csomagot is Neked!👇

Mit tartalmaz a bélflóra iskola csomag?

Különleges kedvezmények
A bélflóra iskola csomag megrendelése esetén 40% kedvezménnyel tudod megvásárolni a FiberShaker 2.0-t, az e-book-ot pedig ingyenesen adjuk, valamint a házhozszállítás is ingyenes.

Ebook
Programozd újra a bélflórádat 21 napos kihívásunkkal!👩🏻‍🍳🎁

Mit tartalmaz az activé Bélflóra Regeneráló Kihívás E-book👇🏼
I. FEJEZET
Az első fejezetben bemutatjuk, hogy miért nem csak a genetikádtól és kalóriaszámolgatástól függ a fogyásod sikere.
 II. FEJEZET 21 napos kihívás – 3 egyszerű szabály, amit 21 napig betartva, beépítheted a napi rutinodba a bélflórád támogatását.
Mintaétrend - Egy könnyen követhető 5 napos alap minta étrend, recept ötletekkel.
Rost Raktár – Közel 90 alapanyag ötlet és a rost tartalmuk egy helyen. Bevásárló lista – 
A kezdő bélflóra regeneráló bevásárlólista. 
 +1 activé db nyomtatott motivációs naptár– egy nyomtatott interaktív tippekkel teli naptár, amivel segítünk és motiválunk a 21 nap alatt.

28 Adag FiberShake
Állítsd össze 28 adagos FiberShake-kedet a kedvenc ízeidből.

Az activé FiberShake másodpercek alatt elkészül és órákra eltelít. Egy világdíj nyertes, magyar fejlesztésű rost shake, a bélflórád egészségéért! A napi rost szükségleted harmada egy adagban, három féle rostforrás és fehérje egyedülálló kombinációja.

FiberShaker 2.0
Rozsdamentes acél test, gyönyörű matt festés, nincsenek belső élei ezért egy mozdulattal kitörölhető.

Cseppmentesen záródó, megújult csavaros tetővel, ami még könnyebben tisztán tartható.

Speciálisan egy adag FiberShake-hez fejlesztve. Kell ennél több?
Image Product
The story

Mi az a FiberShake?

Az activé FiberShake másodpercek alatt elkészül és órákra eltelít.

Egy világdíj nyertes, magyar fejlesztésű rost shake, a bélflórád egészségéért! A napi rost szükségleted harmada egy adagban, három féle rostforrás és fehérje egyedülálló kombinációja. A FiberShake-et a világ legjobb egészséges italának választotta a World Food Innovation Award zsűrije Londonban.

Gondoskodj a bélflórádról természetesen! Három féle rost, magas fehérje tartalom és kizárólag természetes eredetű édesítők.
The story

Miért fontos a bélflóra?

A bél mikrobiom többmilliárdos egyedből álló populációjának szerteágazó feladatai vannak az emberi szervezet működtetésében.

A bélrendszerben élő változatos baktériumflóra tagjai részt vesznek az anyagcsere folyamatokban és az emésztésben.

Egyes bélbaktériumok végzik bizonyos fehérje építőkövek, aminosavak tápanyaggá alakítását. Más bélbaktériumok a rostok fermentálását hajtják végre.

A bélbaktériumok serkentik több ásványi anyag: kalcium, magnézium, vas felszívódását továbbá B-vitaminokat, K-vitamint és egyéb védő-anyagokat termelnek a szervezet számára.

Szintén a bélbaktériumok aktív részvételével történik a neurohormonok előállítása.

A bélflórához kötődik az emberek betegségtől való megóvása, az immunrendszerünk megfelelő működésének kialakítása. Ez részben annak köszönhető, hogy a védő hatású baktériumok fizikailag elfoglalják a bélnyálkahártya felületét és megnehezítik a káros hatású baktériumok térfoglalását. Tulajdonképpen már puszta jelenlétükkel is csökkentik a betegséget okozó baktériumok emésztőrendszerben történő megtapadásának esélyét. A térhódítással kialakított fizikai védelem mellett a jó baktériumok kémiai védelmet is jelentenek, mivel a patogén baktériumokat pusztító savakat termelnek.

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Visszajelzés fogyasztóinktól
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a méltán a világ legjobb terméket a maga nemében! Két hét, -2 kg. Persze könnyű betartani a fogyasztását mindennap, mert imádom az izeket. Langyos tejben jól elkeverem és hagyom állni min. 20 percig. Isteni pudingot kapok! Csodálatos hatása van az anyagcsere problémáimra is! Köszönöm!!

Annamária

Nagyon tetszett. Tökéletes egyensúlyban tartja a vércukromat. Ezzel a reggelivel nagyon kevés inzulinra van szükségem, nincs vércukor kiugrás és jóllakom vele.

Klaudia

Elègedett vagyok vele, egyszerüen ès gyorsan elkèszíthetö! Óràkra eltelít ès az emèsztèsemet is rendben tartja! ;)

Ágnes

Nagyon elégedett vagyok, épp most kaptam kézhez a 28 darabos válogatást. :) További sok sikert Nektek, részemről szereztetek egy törzsvásárlót... ;)

Márk