Megnyertük az élelmiszerek
Michelin csillagát!

Megnyertük az élelmiszerek <br> Michelin csillagát! - activefibershake

A FiberShake nem csak a világ legjobb egészséges itala, de június elejétől már a legfinomabb is! És nem csak szerintünk, hanem Michelin csillagos séfek szerint is, amit egy díjjal is jutalmaztak. 🏆


Superior Taste Awardot, azaz a kiemelkedő ízért járó nagydíjat nyert a salted caramel FiberShake a brüsszeli International Taste Institute idei rendezvényén. Az egészséges táplálkozáshoz szükséges napi rost bevitelt biztosító, alig néhány éve a piacra került shake-et a verseny szigorú előírásai szerint egy vakteszt során 20 ország közel 200 chef-je kóstolta, köztük számos Michelin csillagos és Bocuse d'Or győztes szakmai híresség.


Ez az élelmiszeripar egyik legrangosabb díja, amit az International Taste Institute – a Michelin Guide-hoz hasonlóan – azért indított útjára, hogy segítsen megmutatni a kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtó élelmiszereket.

A 200 fős zsűri 20 országból érkezett és többek közt olyan szakmai kiválóságok szerepeltek köztük, mint Alain Nonnet (2 Michelin csillag), Gaetano Raguni (olasz Bocuse d'Or 2017 győztes), vagy Bernard Vaussion (a Francia Köztársasági Elnök séfje).

A zsűri tagjai összesen elképesztő számú, 86 db Michelin csillaggal rendelkeznek. Itt találsz egy kis betekintést a versenybe is:


Azért vagyunk különösen boldogok, mert ez a verseny alapvetően nem az egészséges ételekről szól. Olyan termékek szoktak nyerni, mint szarvasgombás olíva olaj vagy csokis trüffel.

„Az egészséges ételek nem lehetnek finomak” korszaknak pedig ezennel véget is vetnénk. 🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♀️


Szóval ha még hezitálnál, hogy kipróbáld-e a FiberShake-et, és a több mint 1000 pozitív vásárlói vélemény még nem győzött meg, reméljük most majd a 200 nagynevű chef véleménye majd meggyőz! 😊


Az activé FiberShake megalkotásakor az volt a célunk, hogy úgy kínáljunk egészséges és gyorsan elkészíthető ételt, hogy az ízek tekintetében se kelljen kompromisszumot kötni. A nemzetközi kiválóságokból álló zsűri véleménye megerősítette, hogy elértük célunkat. Fogyasztóink különlegesen finom ízekben fogyaszthatják az egészséges emésztést támogató rostokat.
 

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás