A bőség zavara - avagy segítünk,
hogy melyik FiberShake ízt válaszd

A bőség zavara - avagy segítünk, <br> hogy melyik FiberShake ízt válaszd - activefibershake

Ha még sosem kóstoltál egy FiberShake-et sem, akkor bizony gondban lehetsz az első vásárlás előtt, hogy melyik ízt is válaszd. Nem könnyű a döntés, de ne aggódj, segítünk választani. 🙂

Chocolate FiberShake

Ezzel az ízzel indultunk el 2018 októberében. Ha szereted a csokis édességeket, akkor ezzel nem tudsz mellé lőni. A rengeteg belga kakaó közé egy csipetnyi tengeri sót is elrejtettünk, ami még jobban kiemeli a kakaó karakteres ízét.

A kakaó egyébként számos egyéb kedvező tulajdonsága mellett szerotonint szabadít fel az agyban, így rögtön jobb lesz a hangulatod tőle. Ez lehet az egyik oka annak, hogy a csokis a legnépszerűbb ízünk. Ráadásul ez az ízünk Superior Taste Awards-ot is nyert 2023-ban.🏆

Tipp: ha igazi ínyenc vagy, akkor bolondítsd meg a shake-ed egy csipet tengeri sóval és egy csipet fahéjjal a még karakteresebb ízhatás érdekében.

Csokis FiberShake

Cinnamon Apple Pie FiberShake

Brutálisan fahéjas nyalánkság az édesebb ízek kedvelőinek. Ez a legmegosztóbb ízünk, valaki vagy nagyon szereti vagy nagyon nem. Még csapaton belül is két táborra szakadtunk ebben a kérdésben. 😊 Az egyik kedvenc activé sztorink is ehhez az ízhez kapcsolódik: Bálintnak, az activé megálmodójának ugyanis nem ízlik, de a legjobb barátja, Márk annyira megszerette a kóstolások alkalmával, hogy megfenyegette: ha nem lesz fahéjas almás pités íz, akkor nem szól hozzá többé.

A kezdetekhez képest mára már ez az egyetlen íz, ami guaranát tartalmaz. A guarana egy brazil növény és a benne lévő koffein a kávébabban lévővel ellentétben szép lassan és egyenletesen szívódik fel. Ez egyébként összesen 20 mg koffeint jelent FiberShake adagonként. Összehasonlításképpen, egy pohár tejeskávé kb. 80 mg koffeint tartalmaz.

Tipp: Készítsd 150 ml tejjel vagy növényi tejhelyettesítővel és várj 10 percet, hogy kellemes pudingos állagú legyen. Díszítsd néhány almaszelettel és pár szem dióval. Jól áll neki egy plusz csipet fahéj is. 😊

Cinnamon apple pie FiberShake

Chocolate-banana FiberShake

A csokis FiberShake összes jó tulajdonsága kiegészítve a mennyei banán ízével. A megalkotását gyerekkorunk csokiba mártott édessége inspirálta. Igazi megunhatatlan ízpáros, jéghidegen, pudingként kanalazva szeretjük a legjobban.

Tipp: Ha pudingként kanalazod, akkor dobd fel néhány szelet banánnal. Ha shake-ként fogyasztanád, akkor jól illik hozzá egy szelet banánkenyér.  

Csokis-banános FiberShake

Vanilla FiberShake

A vanília kétséget kizáróan a fűszerek királynője, egy olyan elegáns klasszikus, amit nem lehet nem szeretni. Ha kedveled a kifinomult, lágy ízeket akkor a vaníliás FiberShake-et neked találtuk ki. Szinte minden íz jól passzol hozzá, ezért bátran feldobhatod a reggelid különféle gyümölcsökkel, magvakkal, granolákkal is.

Tipp: fagyasztott gyümölcsökkel összeturmixolva ínycsiklandó nyári frissítő desszert varázsolható belőle.

Vaníliás FiberShake

Caramel frappé FiberShake

A karamell frappés FiberShake megalkotásakor egy célunk volt: létrehozni a kedvenc kávézóláncunk frappéját egészséges és diétás verzióban. Valódi arabica kávé egy kis karamell ízzel megbolondítva...hhhmm, mennyei. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb ízünk.

Mivel valódi arabica kávéval készül, ezért ez a FiberShake 50 mg koffeint is tartalmaz adagonként. Összehasonlításképpen, egy pohár tejeskávé kb. 80 mg koffeint tartalmaz.

Tipp: Szerintünk hideg tejjel vagy növényi tejhelyettesítővel elkészítve nyújtja a legjobb élményt.

Caramel frappés FiberShake

Peanut Butter FiberShake

Mogyoróvaj imádóknak szinte kötelező. Igazi mogyoróvaj porral készítjük, így olyan, mintha folyékony mogyivajat innál, de egy adag csupán 136 kcal-t tartalmaz. Ha inkább a pudingos állagot kedveled, akkor jó hír, hogy a mogyoróvajnak köszönhetően ez a FiberShake sűrűsödik a legjobban. Viccesen azt szoktuk mondani, hogy a csokis a legnépszerűbb ízünk, a mogyoróvajas pedig a legjobb.

Tipp: Önmagában is tökéletes ízélményt nyújt, de ha szereted a különböző textúrák keveredését, akkor szórd meg pár szem pörkölt földimogyoróval vagy néhány étcsoki cseppel.

Mogyoróvajas FiberShake

Strawberry FiberShake

🍓Első gyümölcsös ízünk nem is lehet más, mint a mámorító EPER. 🤩

A gyümölcsök királynője, a nyár szimbóluma már FiberShake-ben is! Nincs olyan desszert, amit egy kis eperrel ne lehetne feltúrbozni, mindenhez tökéletesen passzol. Édes, krémes és tűzpiros.

Az epres FiberShake ragyogó színét valódi céklapor adja, ízesítéshez pedig kizárólag természetes eper aromát használtunk így ez az ízünk sem tartalmaz semmilyen mesterséges összetevőt, kizárólag 100% természetes epres csoda.

Nálunk egész évben eperszezon van, hiszen olyan, mintha igazi eperturmixot szürcsölgetnél, vagy a kedvenc eper pudingodat kanalaznád. 😋

Tipp: Mi eperfagyiként szeretjük a legjobban. 🍓🍦Ehhez turmixold fagyasztott eperrel és hideg folyadékkal. Hamisítatlan nyári élmény, bárhol, bármikor. 😎 Készítsd jéghideg tejjel vagy növényi tejhelyettesítővel, egy frissítően élénk és gyümölcsös eperturmixért.

Pumpkin Spice Latte FiberShake

A legújabb és egyben limitált kiadású ízünk, amiről nem érdemes lemaradni. Kolumbiai fagyasztva szárított kávé, igazi sütőtök por, fahéj és szegfűszeg ízorgiája. A télies, fűszeres ízek kedvelőinek ajánljuk, akik oda vannak a finom kávékért.

Mivel valódi fagyasztva szárított kolumbiai kávéval készül, ezért ez a FiberShake 50 mg koffeint is tartalmaz adagonként. Összehasonlításképpen, egy pohár tejeskávé kb. 80 mg koffeint tartalmaz.

Tipp: Tökéletes választás a rohanós reggeleken, hiszen olyan, mintha egy isteni, de mégis tápláló kávét innál. Szerintünk tejjel vagy növényi tejhelyettesítővel a legfinomabb.

Pumpkin spice latte-s FiberShake

Salted Caramel FiberShake

Amikor elhatároztuk, hogy a salted lesz a következő íz azt gondoltuk nem lesz nagy kihívás a fejlesztés. 👩‍🍳

A caramel frappés ízből kivesszük az arabica kávét☕👎 és teszünk bele helyette egy kis tengeri sót.🧂👍

Pofonegyszerű, nincs itt semmi látnivaló😏. Hát nagyot tévedtünk.

Ez a végleges, a 8. verzió. Hónapokig kisérleteztünk és gyakorlatilag semmi köze az eredeti caramel frappéhoz. Szerintük megérte a sok munkát, ugyanis ez az eddigi legkülönlegesebb (és szerintünk legfinomabb) ízünk. 😋A FiberShake ízpaletta legsósabb íze, valódi tengeri sóval készül,🧂 így igazán különleges ízélményt ad. Igazi gourmeteknek ajánljuk. Olyannyira gourmeteknek, hogy Brüsszelben, Michellin csillagos séfek által díjazott lett ez az ízünk, ugyanis 2022-ben a sós karamell ízünk nyert előszőr Superior Taste Awards-ot. 🏆

Mango FiberShake

🍦A friss, érett gyümölcs íze gazdag, édes és nagyon frissítő. Színe zöld, sárga, narancssárga, piros és még rózsaszín árnyalatú is. Az indiaiak szent fájának ovális, lédús gyümölcse hihetetlen aromával és ízzel rendelkezik.

Ezt mind átélheted most a legújabb FiberShake ízben.
Kóstold meg te is, hogy azonnal a trópusokon érezhesd magad. 🌴

Reméljük ez a kis összefoglaló segítséget nyújtott a választásban.

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás