28 NAPOS ROSTAKTÍV ALAKFORMÁLÓ PROGRAM

A 28 napos rostaktív alakformáló program során heti háromszor fogunk 28 percen át együtt edzeni videós formában. A videókon keresztül végig veled mozgok, segítek neked a gyakorlatok pontos és hatékony kivitelezésében és kitartásra buzdítalak az utolsó másodpercekben. 

Az edzéseket hétfői, szerdai és pénteki napokon javaslom végezni. Ha neked másképp jönnek ki az edzésnapok, az sem probléma, viszont fontos, hogy mindig tarts legalább egy pihenőnapot! 

A 28 perces edzéseket mindig néhány perc bemelegítéssel kezdjük és néhány perc nyújtással zárjuk, ezek is legalább annyira fontos részei az edzésnek, mint az aktív mozgás. 

 

Az edzések során mindig hallgass a testedre! Annyira terheld magad, hogy egy kicsit kívül kerülj a komfortzónádon, de ne erőltesd túl magad. Én segítek, de a saját tested formálásában Te vagy a Főnök☺️.  Ha kell, észszerűen könnyíts a gyakorlatokon, ha épp extra jó formában érzed magad dobj fel egy plusz gumiszalagot, és
terheld magad kicsit jobban!

Mi 28 perces edzés programokkal terveztünk, hogy a legzsúfoltabb napjaidba is beleférjen a mozgás.  Ha egy jó tündér valamit elintézett helyetted és maradt egy kis időd és szuper formában vagy, nyugodtan csinálj végig akár két videot is egy nap.

 

Mindegyik edzésbe építettem egy három perces magas intenzitású kardió blokkot, amit a tréningek elején és végén is végig csinálunk. Ennek célja, hogy fokozzuk a zsírégetést a pulzusszám hullámzása által.    

Az első edzésnapon a farizmokat és az alsó végtag izmait fogjuk fókuszáltan erősíteni, formálni. A második edzésnapon a karizmok kerülnek fókuszba, a harmadikon pedig a mélyizmok erősítésén lesz a hangsúly. A mélyizmok közé soroljuk a váz izmait, azaz farizmokat, csípő izmokat, mély hátizmokat és hasizmokat. 

Az intenzív edzést minden nap öt perc hasizom erősítéssel zárjuk. 

ALSÓTEST EDZÉS

FELSŐTEST EDZÉS

TELJES TEST EDZÉS

Rólam

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket az Instagramon, ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról.

 

Kosár

Bezárás